Menu
Adres:
Molenschut 6
5595 XV Leende
Tel. 040-2060923

Nieuws

NLdoet op zorgboerderij De Molenschut

Zorgboerderij De Molenschut met de figuurzaagmachine.LEENDE - Op vrijdag 21 maart was het zover. Alle gasten van zorgboerderij De Molenschut waren uitgenodigd voor een dagje bij Kings & Queens in Leende voor een heerlijke high tea.

De gasten werden verwelkomd door een hele rij lieve vrijwilligsters die zich hadden opgegeven voor NLdoet, het initiatief van het oranjefonds waardoor deze dag mede mogelijk werd gemaakt. Onze opzet was om gezamenlijk van de zorgboerderij te gaan wandelen naar Kings & Queens. Jammer dat de weersomstandigheden dit niet toeliet maar de gasten werden netjes met de taxi bij de tea room afgezet.

We zaten met zijn allen rond de gezellige tafeltjes die allemaal prachtig waren opgedekt met natuurlijk, in het midden, een grote pot heerlijke thee. we mochten zoveel thee drinken als we wilden en als de pot leeg was, hoefden we enkel de deksel om te draaien en verscheen er als vanzelf weer een volle pot. Wat een goed systeem! Voor wie wilde was er ook koffie natuurlijk. En wat was het allemaal heerlijk, schaaltjes vol gebakjes en later scones en sandwiches, maar ook een heerlijk soepje en quiche en zelfs een glaasje rozenchampagne met als afsluiting een heerlijke schaaltje met ijs. Al dit lekkers werd geleidelijk door de dag heen opgediend.

Tussendoor hebben de gasten lekker kunnen kletsen en hebben zich gebogen over leuke quizvragen. De antwoorden werden door de vrijwilligers opgeschreven op kleine krijtbordjes in de vorm van, natuurlijk, een theepot. De gasten hadden deze krijtbordjes eerder zelf gefiguurzaagd en geschilderd op de boerderij en ook meegeholpen met andere voorbereidingen.

Deze dag was mogelijk door gezamenlijke inzet van onze gasten zelf, de mensen van Kings & Queens en natuurlijk de geweldige vrijwilligers en ons fijne team. Allemaal bedankt voor een prachtige dag voor onze gasten!