Menu
Adres:
Molenschut 6
5595 XV Leende
Tel. 040-2060923

Nieuws

Zorgboerderij De Molenschut krijgt zaai-/plantenbakken geschonken

Op 20 augustus 2014 werden er aan de Zorgboerderij twee prachtige zaai-/plantenbakken geschonken door de familie Bukkems uit Heeze.
Dhr. Fried Bukkems is een jaar te gast geweest op de Zorgboerderij. Bij zijn overlijden heeft de familie in plaats van bloemen een donatie gevraagd voor de Zorgboerderij. Het werd een geweldig mooi bedrag!
Voorwaarde van de familie was dat deze donatie ten goede zou komen aan de gasten die de zorgboerderij dagelijks bezoeken.
Bjorn Duisters, een medewerker van de Boerenbond in Heeze, is met deze donatie aan de slag gegaan wat geresulteerd heeft in twee grote zaai-/plantenbakken op hoogte. De bakken zijn gemaakt van duurzaam hout en vooral heel praktisch voor de gasten die de Zorgboerderij bezoeken.
Mevr. Bukkems heeft op 20 augustus, in aanwezigheid van haar dochters en schoondochters, de zaai-/plantenbakken van de medewerkers van de Boerenbond bij de zorgboerderij in ontvangst genomen. Mevr. Bukkems heeft symbolisch, namens haar man, hierin de eerste planten gezet.